mitt-val

180red

Vem som helst kan råka illa ut     €€

fogden!


Brunnsviken från östra sidan

utsikt västerut mot Hagaparken

Roddaren på Brunnsviken

eka på Brunnsviken i Maj 2008

Norra Real

ett skolhus i Vasastan - Norra Real

Norrut mot Sollentuna

ut från stan på vänstra sidan

Sveavägens almfrön

almarnas frö - en protest mot den dåliga luften. Sveavägen 1 juni 2008

Cobra beer

bilden togs den 30 Maj 2008

Stockholm

1-Maj

Las Palmas

DSC01851

Lissabon

win

Stockholm

Dammen_2011

U p p å t

Delgivning

Almarna utmed Sveavägen protesterar mot den dåliga luften och miljöförstöringen

N e d å t

Tänkte dra in ett koncept på brev till fogden 1 juni 2008

Inblandade parter

MyndigheterFöretagKronofogden i Visby har svarat 3 juni att de skrivit av ärendet därför att sökanden har återkallat sin ansökan. Vidare skriver de: Förstår din undran över hur ombudet kan vara detsamma som sökanden. Tyvärr har det blivit fel när ombudet lade in sin ansökan.

Jag har varit i kontakt, via brev och telefonledes, med alla inblandade utom med webbhandelsföretaget. Med det önskar jag ingen som helst kontakt. Någon borde sitta på Tidaholm, det är då säkert!

DN stöder också buset

M.a.a. en artikel på DN:s ekonomisida, sommaren 2009:

Följande har jag mailat till DN:s hr Johan Schuck Ejnar Ekström till johan.schuck visa information 21 juli 2009 (5 dagar sedan) Följ upp meddelande
Hej Johan
Fortfarande upprörd skriver jag detta:
Upprörande - Kreditor
En dålig start på dagen. Läste din skönmålning av företaget Kreditor. För ett år sen drabbades jag av företagets ljusskygga verksamhet. Ingen på företaget ställde upp utan tvärtom de gjorde sig omöjliga att nå. De höll just på att flytta och utnyttjade detta till att bli onåbara. Jag hade fått ett tjockt konvolut från Kronofogden i Visby. Däri påstods att jag laddat ner diverse helt 'sjuka' filmer, av en av dessa t.o.m. 2 st kopior. Jag skulle nu betala omkring 4.000 kr. Jag ringde på stört till Kronofogden och skrev ett brev. Det handlade om något som liknade
'stulen idenditet'

Jag polisanmälde. Jag försökte få kontakt med Kreditor AB men misslyckades. Detta företag verkade ha en person placerad hos Kronofogden som gjorde deras ärenden... Jag besökte Datainspektionen. Jag anmälde till JO. Till saken hör att jag aldrig varit i någon som helst kontakt med det företag i Skåne som falskeligen påstod sig ha levererat filmer till mig. Jag hade aldrig fått någon faktura. Jag hade aldrig fått någon påminnelse. Men det kom direktkrav från Kronofogden. Har aldrig tidigare haft att göra med Kronofogdemyndigheten.

Kreditor gjorde sig helt oanträffbara, fastän jag sökte dem i flera dagar. Polisanmälan ledde till att jag efter några månader fick besked om att de visserligen kunde se vilket företag som beställt filmerna i mitt namn men att det skulle vara meningslöst gå vidare dit eftersom den som 'gjort det' skulle blåneka att han suttit vid just den datorn, eller kanske vederbörande redan för länge sedan slutat... Ungefär så sa polisen!
Det är klart att Sebastian Siemiatkowski har anledning att le gott på bilden. Han har verkligen tumme med Kronofogden, Datainspektionen och Finansinspektionen. Det är antagligen ett stort nöje för honom att 'blåsa' hederliga svenskar. Genom att skrämma dem.
Mvh Ejnar Ekström Luntmakargatan 91 [80 år]

Jag tror inte det blev någon respons alls. Borde följa upp detta. Tycker jag nu 2016 05 08.